Lihapallid kartulipudruga

lihapallid kartulipudruga

Mida vaja lรคheb:

Mida teha:

Vala hapukoor supitaldrikusse ja lisa sinna likku saiaviilud. Haki peeneks sibul, petersell ja koriander ja sega hakklihaga. Maitsesta Nahrini meresoola, sidrunipipra, kรผรผslaugumaitseaine ja vรคikese koguse muskaatpรคhkliga. Sega leotatud leib hakklihaseguga. Tee segust vรคikesed lihapallid ja lase kรผlmikus jahtuda mรตned minutid.

Prae keskmisel kuumusel รตlis kuni on krรตbedad. 

Koori kartulid, lรตika neljaks ja keeda umbes 15 minutit soolaga maitsestatud vees. Seejรคrel soojenda vรตi, piim ja koor. Purusta kartuleid ja mikserda piimasegus รผhtlaseks pudruks. Maitsesta, serveeri ja naudi.

Kogus: 4-le inimesele.