Õuna-vadaku jook 600g ainevahetuse parandamiseks
Toidulisand. Vadak stimuleerib neerude tööd ja aitab liigse vee kehast välja viia. See aitab reuma, kõrge vererõhu korral, stimuleerib vereringet ja aitab hoida ära veresoonte lupjumist.
Vadak toetab soolte tegevust (kroonilise kõhukinnisuse puhul), aitab leevendada seedimisraskusi, viia välja mürkaineid (nahaprobleemid). See ergutab maksa toimimist, aitab vähendada põletikke (naha, limaskestade, mao, soolte põletikud) ja rahustada närvisüsteemi.
Täisväärtusliku toidukorra asendajana või smuutide rikastamiseks soovitame kasutada ka vitamiinide, oomega-3 rasvhapete ning mineraalidega Nahforift vanilje joogipulbrit.
Kõik tooted on arendatud, toodetud, testitud ja pakendatud Šveitsis, kasutades naturaalseid, puhtaid ja looduslähedaseid tooraineid. Keskkonna huvides oleme loobunud ka uhketest pakenditest.
28.00 €
Laost otsas
Peamised eelised:
- vedeliku kõrvaldamiseks ja puhastamiseks
- soodne mõju soolestiku floorale
- stimuleerib ainevahetust
- õuna või virsiku maitse peidab vadaku maitse, mis üldiste kommentaaride kohaselt inimestele väga ei meeldi
- sobiv kaalust allavõtmise dieedi pidamisel
- nahka puhastav mõju
- üldise hinnangu kohaselt tõstab heaolutunnet
- väga palju soovitatakse kasutada raseduse ajal
Mis on vadak:
See on piima osa, mis jääb järele juustu tootmisel ja see eraldub piima juustustest ja rasvastest osadest. See on lahja kollakasroheline vedelik, millel on piimasuhkru (laktoosi) tõttu kergelt magus maitse. Värske vadak säilib jahutamata ainult mõned tunnid. Tavaliselt selle maitse inimestele ei meeldi. Nahrini pulbrikujulist õuna-vadakujooki võib aga säilitada edukalt pika aja jooksul (hoida jahedas kohas) ja see on hästi maitsev.
Vadakukuuri mõjud (puhastav ja mahavõtmisdieet):
Vadak stimuleerib neerude tööd ja aitab liigse vee kehast välja viia. See aitab reuma, kõrge vererõhu korral, stimuleerib vereringet ja aitab hoida ära veresoonte lupjumist.
Vadak toetab soolte tegevust (kroonilise kõhukinnisuse puhul), aitab leevendada seedimisraskusi, viia välja mürkaineid (nahaprobleemid). See ergutab maksa toimimist, aitab vähendada põletikke (naha, limaskestade, mao, soolte põletikud) ja rahustada närvisüsteemi.
Mis on inuliin:
Inuliin on erinevates köögiviljades esinev taimne kiudaine. Iseäranis kõrge on selle sisaldus siguris, mustjuures, maapirnis ja artišokisüdames. Inuliini on toodetud suures ulatuses ainult mõne aasta jooksul. Selle töötlemisele on spetsialiseerunud eriti just Madalmaad ja Belgia ning nad eraldavad inuliini sigurist septembri keskpaigast kuni jaanuarini. Seda tehakse sooja veega ekstraheerimisega (väikeseks hakitud tükkidest). Inuliin on väga vana toitumiselement. Austraalia aborigeenid on paljude põlvede jooksul söönud piirkonnas kasvava murnongi (kohaliku võilillesarnase taime) juuri. Need juured ei sisalda üldse tärklist, samas on nende kuivainest ligikaudu 85% inuliin.
Inuliinil on väga hea toitumisalane toime:
- rikastab toitu kiudainetega (reguleerib seedetrakti läbilaskvust, suurendades soolte raskust ja mahtu, vähendades triglütseriidide taset)
- madal energiasisaldus
- osaleb täielikus suhkruasenduses
- bifidobakterite tugi (käärsoole hapestamisel, kahjuliku floora mahasurumisel, organismi kaitsesüsteemi stimuleerimisel)
Lisaks on inuliinil veel mitmed funktsionaalsed ja sensoorsed mõjud:
- annab toiduainetele mahtu
- vadak tundub joomisel vähem vesine
- tõstab toiduainete viskoossust
- värvilt neutraalne
- lõhn ja maitse neutraalsed
- olemasolevaid puuviljamaitseid tugevdatakse
Soodsad tehnoloogilised küljed:
- lahustub väga hästi külmas vees
- kristalliseerumisvastane mõju (vadakupulber muutub mõnevõrra vähem hügroskoopseks)
Normaalse/tervisliku toitumisega inimesed söövad tänapäeval ligikaudu 20 g kiudaineid päevas. Vajalik kogus oleks aga umbes 30 g päevas. Vadakujoogile inuliini lisamine aitab kergemini seda kogust saavutada. Iseäranis inimestele, kel on probleeme glükoosi ümbertöötamisega (st vanemad inimesed ja diabeetikud), on inuliin väga sobiv, kuna selle metabolism ei sõltu praktiliselt üldse insuliinist.
Märkus: Serveerige nii külmalt kui võimalik.
Koostisosad: magus vadakupulber 78%, inuliin 10%, õunapulber 6%, vadakuvalk, hapestaja sidrunhape, magustaja sukraloos.
Säilitamine: jahedas ja kuivas kohas.
Kasutamine: Segage 25 g (1-2 supilusikatäit) klaasi külma veega (algul vesi, siis pulber) ja jahutage külmikus. Kannmikseri abil saab jook parim!
Toitainetesisaldus | 100ml joogi kohta |
---|---|
Valgud | 1g |
Rasvad | 0,1g |
Süsivesikud | 6,6g |
-millest suhkrud | 5,5g |
-millest laktoosi | 4g |
Energiat | 113kJ / 31kcal |
Tootja: Nahrin AG, Šveits. Maaletooja: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida kuivas, lastele kättesaamatus kohas. Mitte ületada päevast soovituslikku tarbimise kogust. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili.
Arvustust
There are no reviews yet