Täiuslik valik hiliseks hommikusöögiks! Nahrini sidrunipipra värske maitse sobib suurepäraselt valge spargliga, tuues kevade Sinu taldrikule.
Koostisosad:
- 1 kg valget sparglit
- 20 g võid
- näpuotsatäis suhkrut
- 1 tl Nahrini sidrunipipart
- 1 sidrun
- 100 g Kreeka jogurtit
- 1 tl soola
- pipart
- 3 muna
- 200 g keedusinki õhukeste viiludena
- 40 g riivitud parmesani
- 2 rohelist sibulat
Ettevalmistus:
- Koori spargel ja lõika tükkideks. Aseta ahjuvormi ning lisa peale või, suhkur ja sidrunipipar. Kata korralikult küpsetuspaberiga.
- Küpseta 200 kraadi juures pöördõhuga umbes 30 minutit.
- Sega Kreeka jogurt soola, poole sidruni mahla ja veidi pipraga, seejärel jäta kõrvale. Keeda munad kõvaks, koori ja lõika neljaks. Haki roheline sibul peeneks.
- Aseta küpsetatud spargel taldrikule. Lisa sinna peale sink, munad, parmesan, roheline sibul ja jogurtikaste. Serveeri kohe.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid/
-
- Laost otsas!
Sidrunipipar 55g kalatoitude ja heleda liha maitsestamiseks
- 9.00 €
- Hinnanguga 4.75 / 5
- Loe edasi
-
-
Sidrunipipar kalale, valgele lihale, dipikastmesse, 340g (uus retsept)
- 24.00 €
- Hinnanguga 5.00 / 5
- Lisa korvi