Kalavardad toovad grillile mõnusat ja tervislikku vaheldust. Serveeri koos värskendava basiiliku vinegretiga.
Koostisosad:
- 500 g valget kalafileed (nt meriahven või tursk)
- 1 suvikõrvits
- 2 šalottsibulat
- 250 g kirsstomateid
- sool
- pipar
- 4 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
- ½ kimp basiilikut
- 1 spl kappareid
- 0,5 dl Nahrini köögiviljapuljongit Intenso & Puro
- 3 supilusikatäit valget palsamiäädikat
Ettevalmistus:
- Eemalda vajadusel kala luud ja lõika filee umbes 3 cm lõikudeks.
- Lõika suvikõrvits umbes 1 cm paksusteks viiludeks.
- Lõika šalottsibul neljaks.
- Tõsta kala, suvikõrvits, šalottsibul ja kirsstomatid vaheldumisi 4 vardasse. Pintselda umbes 2 spl oliiviõliga ning maitsesta vähese soola ja pipraga.
- Haki basiilik ja kapparid peeneks. Sega need köögiviljapuljongi, ülejäänud oliiviõli (2 spl) ja valge palsamiäädikaga. Maitsesta soola ja pipraga.
- Grilli kalavardaid umbes 4 minutit mõlemalt poolt. Serveeri ürdivinegretiga.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
- -15%
Köögiviljapuljong Intenso & Puro, 390g = 21,6L, 100% naturaalne
-
26.00 €Algne hind oli: 26.00 €.22.10 €Current price is: 22.10 €. - Hinnanguga 4.70 / 5
- Lisa korvi