Hatšapuri on imeliselt lõhnav ja kohev juustu ja munaga täidetud vormileib. Meie küüslaugu maitseainesegu annab roale mõnusa küüslaugunoodi.
Koostisosad:
- 200 g fetat
- 300 g mozzarellat
- soola
- pipart
- 800 g valmis pizzatainast
- 4 muna
- 2 supilusikatäit Nahrini küüslaugu maitseainesegu
Ettevalmistus:
- Murenda feta sõrmedega jämedalt kaussi.
- Rebi mozzarella väiksemateks tükkideks ja aseta teise kaussi.
- Jaga tainas neljaks võrdseks tükiks ning venita need käte abil veidi laiemaks. Rulli taigna vasak ja parem külg kätega keskele, et moodustuks taignapaat. Suru paadi otsad tugevalt kokku.
- Tõsta taignapaadid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Täida need feta ja mozzarella seguga ning määri peale küüslaugu maitseainesegu.
- Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni tainas muutub kergelt kuldpruuniks.
- Tee supilusikaga juustutäidise keskele ettevaatlikult süvend ja lisa sinna muna. Tõsta ½ tl võid muna ümber täidise vasakule ja paremale küljele.
- Jätka küpsetamist veel 5–6 minutit. Eemalda hatšapuri ahjust, puista peale veidi küüslaugu maitseainesegu ja serveeri kuumalt.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
Küüslaugu-mix, 130g
- 21.00 €
- Hinnanguga 5.00 / 5
- Lisa korvi