Kartulisalat roheliste ubadega

See suvesalat on suurepärane lisand grilltoitude kõrvale. Proovi kindlasti Nahrini versiooni roheliste ubade ja peenete ürtidega.

Koostisosad:

Ettevalmistus:

  1. Lõika rohelised sibulad (koos rohelise osaga) rõngasteks. Keeda valmis köögiviljapuljong ja vala see sibulatele. Seejärel jäta kõrvale maitsestuma.

  2. Keeda kartulid, koori ja lõika viiludeks ning lisa puljongi hulka.

  3. Lõika rohelised oad pooleks ja keeda pliidil umbes 15–20 minutit, kuni need on al dente, ning lisa kartulitele.

  4. Lõika marineeritud kurgid õhukesteks viiludeks. Lisa till ja kress-salat kartulite, ubade ja sibulate juurde, sega õrnalt sisse oliiviõli ja äädikat. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.

Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid