Läätsehautis rohelise oa ja fetaga

See feta, rohelise oa ja läätsede hautis on klassikaline talvine roog. Lihtne ja tervislik eine külmemaks aastaajaks!

Koostisosad:

Ettevalmistus:

  1. Haki sibul peeneks ja pruunista suurel pannil õlis koos tomatipastaga.
  2. Lisa konserveeritud kooritud tomatid, küüslauk, puljong, kaneel, paprikapulber ja loorberileht ning hauta umbes 10 minutit.
  3. Vahepeal koori kartulid ja lõika 2 cm kuubikuteks.
  4. Lisa need sibulatele, rohelistele ubadele ja läätsedele ning hauta umbes 20 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Jaga hautis nelja taldriku vahel, raputa peale oliiviõli ja fetat ning serveeri. Kui soovid, võid peale puistata ka Nahrini Piccante maitseainesegu, et veidi vürtsikust saada.

Soovitused:

  • Sobib hästi lameleiva või riisiga.
  • Lisades mõned tšillihelbed, saad roa veidi vürtsikamaks muuta.
  • Rohelised oad võid asendada ka kuivatatud või värskete ubadega.
  • Läätsed võid asendada keedetud kikerhernestega.

Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid