See feta, rohelise oa ja läätsede hautis on klassikaline talvine roog. Lihtne ja tervislik eine külmemaks aastaajaks!
Koostisosad:
- 1 suur sibul
- 1 spl õli praadimiseks
- 400 g konserveeritud kooritud tomateid
- 3 küüslauguküünt
- 5 dl Nahrini köögiviljapuljongit Intenso & Puro (4 tl puljongipulbrit)
- 1 spl tomatipastat
- ½ kaneelipulka
- 1 spl paprika pulbrit
- 1 loorberileht
- 400 g kartulit
- 400 g sügavkülmutatud rohelisi ube
- 150 g punaseid läätsesid
- pipar
- sool
- 3 supilusikatäit oliiviõli
- 200 g fetat
- 1 tl Nahrini Piccante vürtsikat maitseainesegu
Ettevalmistus:
- Haki sibul peeneks ja pruunista suurel pannil õlis koos tomatipastaga.
- Lisa konserveeritud kooritud tomatid, küüslauk, puljong, kaneel, paprikapulber ja loorberileht ning hauta umbes 10 minutit.
- Vahepeal koori kartulid ja lõika 2 cm kuubikuteks.
- Lisa need sibulatele, rohelistele ubadele ja läätsedele ning hauta umbes 20 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
- Jaga hautis nelja taldriku vahel, raputa peale oliiviõli ja fetat ning serveeri. Kui soovid, võid peale puistata ka Nahrini Piccante maitseainesegu, et veidi vürtsikust saada.
Soovitused:
- Sobib hästi lameleiva või riisiga.
- Lisades mõned tšillihelbed, saad roa veidi vürtsikamaks muuta.
- Rohelised oad võid asendada ka kuivatatud või värskete ubadega.
- Läätsed võid asendada keedetud kikerhernestega.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
- -15%
Köögiviljapuljong Intenso & Puro, 390g = 21,6L, 100% naturaalne
-
26.00 €Algne hind oli: 26.00 €.22.10 €Current price is: 22.10 €. - Hinnanguga 4.70 / 5
- Lisa korvi
-
- -15%
Piccante vürtsikas maitseainesegu, 150g
-
20.00 €Algne hind oli: 20.00 €.17.00 €Current price is: 17.00 €. - Hinnanguga 5.00 / 5
- Lisa korvi