See retsept loob kindlasti pühademeeleolu. Sinimerekarbid valmivad hetkega ja maitsevad lihtsalt imeliselt!
Koostisosad:
- 1 sibul
- 1 küüslauguküüs
- 2 spl ekstra-neitsioliiviõli
- 2-3 vart varssellerit
- 500 g sinimerekarpe
- 1,5 dl valget veini
- 1 dl koort
- 1,5 tl Nahrini sidrunipipart
Ettevalmistus:
Haki sibul, purusta küüslauguküüs ning prae neid oliiviõlis.
Haki varsseller peeneks, lisa pannile ja prae umbes 2-3 minutit.
Lisa sinimerekarbid ja valge vein ning hauta kaane all umbes 4-5 minutit.
Sega koor sidrunipipraga ning vala segu karpidele. Lase korraks keema tõusta. Naudi!
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
- Laost otsas!
Sidrunipipar 55g kalatoitude ja heleda liha maitsestamiseks
- 9.00 €
- Hinnanguga 4.75 / 5
- Loe edasi
-
-
Sidrunipipar kalale, valgele lihale, dipikastmesse, 340g (uus retsept)
- 24.00 €
- Hinnanguga 5.00 / 5
- Lisa korvi