Sinimerekarbid valge veini kastmes

See retsept loob kindlasti pühademeeleolu. Sinimerekarbid valmivad hetkega ja maitsevad lihtsalt imeliselt!

Koostisosad:

  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 spl ekstra-neitsioliiviõli
  • 2-3 vart varssellerit
  • 500 g sinimerekarpe
  • 1,5 dl valget veini
  • 1 dl koort
  • 1,5 tl Nahrini sidrunipipart

Ettevalmistus:

  1. Haki sibul, purusta küüslauguküüs ning prae neid oliiviõlis.

  2. Haki varsseller peeneks, lisa pannile ja prae umbes 2-3 minutit.

  3. Lisa sinimerekarbid ja valge vein ning hauta kaane all umbes 4-5 minutit.

  4. Sega koor sidrunipipraga ning vala segu karpidele. Lase korraks keema tõusta. Naudi!

Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid