Kodused vegan croissantid tofuga maitsevad vähemalt sama hästi kui originaal. Täidis suitsutofu, seente ja crème fraîche’iga teeb neist täiusliku näputoidu!
Koostisosad:
- 150 g vegan sinki või suitsutofut
- 2 šampinjoni
- 1 porgand
- ½ kimpu peterselli
- 150 g vegan crème fraîche’i
- 1 tl jämedateralist sinepit
- ½ spl Nahrini küüslaugu-mix maitseainesegu
- ¼ tl soola
- veidi pipart
- 1 vegan lehttainas (ümmargune)
Ettevalmistus:
- Lõika vegan sink või suitsutofu väikesteks kuubikuteks. Haki seened ja porgand sama suurusteks kuubikuteks.
- Lõika petersell peeneks ja sega kokku crème fraîche’i, seente, porgandite, sinepi, küüslaugu-mixi ja pipraga.
- Lõika tainas 8 tükiks. Määri iga tükikese laiemale osale 1 spl täidist. Keera tainatükid kitsama otsa poole rulli, suru otsad kokku, kata ja pane külmkappi umbes 30 minutiks.
- Aseta croissantid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes nende vahele piisavalt ruumi. Sega 1 spl crème fraîche’i 1 spl veega ja pintselda sellega croissantid üle.
- Eelsoojenda ahi 220 kraadini ja küpseta ahju keskel umbes 18 minutit. Tõsta ahjust välja, lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
Küüslaugu-mix, 130g
- 21.00 €
- Hinnanguga 5.00 / 5
- Lisa korvi